Dpuur

Aangename kennismaking

IMG_4260.JPG

Mijn naam is Dorien Moons, een warme en hartelijke persoonlijkheid die met passie gedreven is in de gespecialiseerde voetverzorging en aromatherapie.

In 2011 studeerde ik af als verzorgende en startte ik de opleiding tot gespecialiseerd voetverzorgster. Daarna ben ik me steeds blijven bijscholen in deze sector. En heb ik wat uiteindelijk eerst een hobby was, mijn beroep er van kunnen maken! Ik doet dit met enorm veel passie! Een aantal jaren later ben ik ook nog een opleiding tot oncologisch voetverzorgster gaan volgen, om ook deze mensen hun voeten op de juiste manier te kunnen behandelen!

Net als de voeten, is de weg in de aromatherapie een uit de hand gelopen hobby. Eerst uit eigen interesse cursussen gaan volgen, workshops, lezingen. Al snel merkte ik op dat ik ook hierin mensen kan helpen. Naderhand ben ik terecht gekomen bij een dame die zeer veel kent van kruiden en planten, nl aromatherapeute Creosa Govaers en heb ik mogen deel uitmaken van een opleiding bij haar. 

Systematisch ben ik zelf veel gaan uittesten rond aromatherapie, bereidingen gaan maken en heb ik mijn interesse nog kunnen vergroten. Nog tot op de dag van vandaag, ga ik nog regelmatig workshops, cursussen volgen rond de etherische oliën.

Zit je met vragen of wil je graag info, neem zeker contact met mij op.

Met plezier help ik je graag verder en hoop ik je te ontmoeten!

 

Warme groeten,

 

Dorien  

logo-share.jpg
Logo oshadhi.png