Aromatherapie

Logo oshadhi.png

Oshadhi staat synoniem voor de hoogste graad van zuiverheid en de meest verfijnde geurkwaliteit, aanwezig in het rijke en uitgebreide aanbod aan ehterische oliën, hydrolaten, plantaardige oliën.

Het huidige aanbod van Oshadhi etherische oliën is het resultaat van het onvermoeibaar enthousiasme van Dr. Malte Hozzel, natuurkenner en leraar met een passie voor medicinale planten. Gedurende meer dan 20 jaar heeft hij de hele wereld afgereisd op zoek naar de regio's met de beste en meest zuivere etherische oliën. 

In 1990 richtte hij in Duitsland de firma Ayus op en ondertussen is het merk Oshadhi vertegenwoordigd in meer dan 25 landen.

Voortdurend labo onderzoek en kwaliteitscontroles garanderen tenslotte 100% zuiverheid. 

Oshadhi etherische oliën zijn 100% natuurlijk, onversneden en zonder enige toevoeging van additieven.

Wilt u het aanbod van Oshadhi ontdekken? Neem dan zeker een kijkje in de webshop of maak hieronder uw keuze per categorie.

Europees biologisch keurmerk.jpg

Aromatherapie op maat

Slecht slapen, stress, huidproblemen, ontstekingen, meer energie, enz..  Komt er uit het lijstje iets bekend voor, of zit jij met een ander probleem of een vraag?

En wil je dit op een natuurlijke manier laten  ondersteunen?

Etherische oliën kunnen hierbij een hulp zijn.

Door een voorafgaand gesprek, kunnen we de juiste etherische oliën gaan kiezen en zo op maat voor jou probleem een ondersteuning bieden.

Huidproblemen kunnen we met de juiste producten aanpakken; geheel op natuurlijke manier.

Een afspraak kan je telefonisch maken.

€30 per intake - 30 minuten.

Afspraak maken?