top of page
  • Foto van schrijverDorien van Dpuur

5 etherische oliën die je weerstand een boost geven.

Bijgewerkt op: 2 mrt. 2021

  1. Citroen Een heerlijke etherische olie die de zon in huis brengt en dus ook positiviteit brengt. Hierdoor is deze goed in te zetten bij depressieve gedachten. Daarnaast zuivert deze ook de lucht in de ruimtes & werkt ook zeer bacteriedodend.

  2. Ravintsara Een topper in risicoseizoenen! Zijn geur is minder sterk dan Eucalyptus maar zijn werking is daarom niet minder krachtig. Deze doodt ook de bacteriën, werkt anti-viraal en kan bij kinderen gebruikt worden.

  3. Zoete sinaas Met zijn hele zoete & frisse geur heeft deze etherische olie toch heel wat te bieden. Een olie die desinfecterend werkt. Ook bij angst, stress of wanneer je nerveus bent doet deze heel goed zijn werking. Kinderen vinden deze geweldig!

  4. Balsemspar Wanneer je bijnieren uitgeput zijn ervaar jezelf heel vaak weinig energie, felle vermoeidheid tot zelfs zware uitputting, burn-out. Deze bovenstaande etherische olie is hier een hele goede oppepper in! Hij brengt de energie terug waar het moet zijn omdat het een goede ondersteuner is voor de bijnieren. Ook ontsmet deze de ruimte's en van bacteriën en ziektekiemen. Een ideale dus om je immuniteit te boosten! Verdamp deze ook bij hoesten of een verkoudheid.

  5. Niaouli Is de nr 1 bij problemen aan de sinussen! Deze etherische olie zorgt er ook nog eens voor dat je terug vrij kan ademen. Ook is deze heel goed inzetbaar bij allerhande luchtwegproblemen zoals bv. bronchitis, luchtwegallergieën, .. Ook heeft deze etherische olie een anti-bacteriële & anti-virale werking.
Etherische oliën in huis gebruik kan je heel fijn door te verdampen.

Gebruik één etherische olie in je verdamper of ga voor leuke combinaties (synergieën) die de werking nog sterker samen maken.


Voor meer informatie over etherische oliën & andere in het assortiment, neem een kijke op www.dpuur.com.


Veel liefs,


Dorien
43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page